Foto:youtubescreenshot

Pogledajte futuristički policijski automobil, za sada ga jedino imaju Saudijci

Autor: Dnevno GIŠ

Bogatstvo stanovnika Bliskog Istoka i njihova želja da pokažu kako su među najnaprednijim državama svijeta prisutna je već godinama, a Saudijska Arabija jedna je od onih država koje uistinu nemaju problema s protokom kapitala.

Tako su Saudijci počeli ulagati veliki novac u promociju svoje države na raznim poljima, a jedno od njih je i opremanje policije s najmodernijim električnim policijskim vozilima.

Izbor za novu flotu Saudijskih policijskih automobila pao je na Lucid Motors, a prvi automobil predstavljen je ovih dana na World Defense Showu u Rijadu.

Svakakve novotarije

Inače Lucid Motors, kao jedan od novih proizvođača automobila ne stoji baš najbolje na tržištu pa će im ova injekcija iz Saudijske Arabije dobro doći u konsolidaciji kompanije.

Policijski automobil je pravo malo čudo tehnike, u njega je integriran i policijski dron, koji se oslobađa pritiskom na tipku, a uz letjelicu tu su još i stroboskop, zvučnik i integrirana policijska svjetla.




Ne zna se koliko je točno naručeno takvih vozila od strane Lucid Motorsa, ali sigurno vozačima u Rijadu i ostalim Saudijskim gradovima sama pomisao o ludoj vožnji neće više biti na pameti.

Hrvati otkrili o kojem autu sanjaju: Pregledavali su ga najviše, a cijena će vas iznenaditi




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.