SLIKA PROTRESLA EUROPU: Njemačka kršćanska djeca prisiljena klanjati u džamijama!

Autor: Z. K.

Roditelji plaćaju kaznu i do 300 eura ako ne dopustje djeci posjet đamiji!

Naravno, to je daleko od istine! Slika koja je šokirala Europu snimljena je u Rendsburgu a prikazuje trinaestogodišnju djecu koji su imali obvezu posjetiti džamijiu u sklopu predmeta geografije. I ne samo, to. U džamiji oni su se učili klanjati Allahu.
Nemali broj njemačkih roditelja usprotivilo se takvom naučavanju djece, te svoju djecu nisu pustili u školu taj dan jer ne žele indoktrinaciju svoje djece u džamijama.

Te roditelje sada očekuje kazna od 300 eura jer kako Vlasti kažu nije na roditeljima da odlučuju koji je će predmet djeca slušati! Ova priložena fotografija na kojoj kršćanska djeca pod nastavom klanjaju možda bi i mogla biti sagledana u ‘duhu tolerancije’ kada se iza nje ne bi istovremeno zabranjivalo kršćanstvo u srcu Europe.

Naime, integracija europskih kršćana u islamsku kulturu događa se u trenutku kada se događa zabrana kršćanskih obilježja, križeva, molitve, vjeronauka, kad se istovremeno na sve strane “kršćanske” zemlje EU i SAD se nasilno raskrštavaju od strane vlastitih vlada. Na Bliskom Istoku kršćane se masakrira i istrebljuje godinama i na to svi šute, cijeli zapad.

Na Zapadu se Božić više ne smije nazivati Božić, a jaslice se zabranjuju na javnim površinama, radi se problem oko bilo kakvog spomena Boga i kršćanskih vrijednosti, pa čak i kulturno-povijesnih na kojima je  izgrađena cijela europska civilizacija. Naravno, taj paradoks obrnute integracije u kojoj se Europljani prisiljavaju na prihvat potpuno stranog islama te sustavno urušavanje kršćanskih vrijednosti nije slučajan! To dokazuje i ova suluda fotografija, o kojoj svijet šuti!

>>>UPOZORENJE ANGELE MERKEL: Ako ne učinimo ovo, gubimo Europu

Pozivaju na rat protiv kršćana, a europske vlasti topodupiru

Neki uporno tvrde da je islam religija mira i da su džihadisti samo rubne skupine slama, ekstremisti. Ta misao posebno se propagira i njeguje na zapadu na kojem je posebno zabranjeno misliti, kamoli govoriti što drugo osim neistine, a to je da svi muslimani žele mir. To naprosto nije točno, što dokazuju i izjave imama najsvetije džamije za muslimane u Meki, Abdul Rahman Al-Sudais koji je na najvećem godišnjem okupljalištu muslimana u Meki muslimane zapravo pozvao na rat protiv kršćana i drugih ‘nevjernika’ izjavivši sljedeće: ‘O, Allah, podari pobjedu, čast i moć našoj braći u Jemenu, Siriji, Iraku i po cijelom svijetu. Neka pobijede podmukle židove i kršćane – zlonamjerne i nepouzdane licemjere’. Njegova molitva koja je ujedno i molitva za rat i borbu s kršćanima objavljena je na egipatskoj televiziji al-Qahera Wal Nas, a izgovorio je to na hodočašću koje u Meki okuplja preko 800 tisuća muslimana i to u trenutku kada cijela vojska muslimanskih imigranata doslovce pokorava Europu pod krinkom izbjeglištva i ucjene kršćanske Europe, i dok europske vlasti rade na rušenju kršćanskih crkava te na uspostavi brojnih džamija u kojima onda kršćanska djeca u sklopu školstva moraju klanjati!




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.