Ivo Cagalj/PIXSELL

BLANKA VLAŠIĆ ODUŠEVILA HRVATSKU: Čitala Evanđelje na Misi u Olimpijskom selu!

Autor: Z. K.

Ni na Olimpijadi ona ne zaboravlja na Isusa!

Blanka Vlašić dobila je tisuće LIKE -ova jer je na svojoj službenoj stranici objavila video iz male kapelice u Olimpijskom selu, uzbuđena jer je dobila zadatak čitati Prvo čitanje na svetoj Misi na engleskom jeziku. Njezini pratitelji naprosto su oduševljeni jer Blanka niti na Olimpijadi ne propušta nedjeljnu svetu Misu i ne zaboravlja na Isusa! Blanka i Isus još nisu skakali  ali Hrvati su uvjereni u dobar rezultat najbolje hrvatske skakačice koja svugdje pa i na Olimpijadu zove Isusa.

‘Živim sakramentalni život i redovito idem na svetu misu. Stavljam Gospodina u središte svoje obitelji. Bila sam blagoslovljena što sam imala roditelje koji su mi usadili moralne vrijednosti. Velik je blagoslov imati toliko braće, ali i roditelje, godinama vjerne jedno drugome. Dijete se nikad ne bi smjelo osjećati nesigurno unutar svoje obitelji’, pričala je svojedobno Blanka koja je progovorila i o svom obraćenju.

“Naše je obraćenje relativno svježe. Iako sam kao mala primila sakramente, nažalost, nakon krizme se sve to razvodnilo i počeli smo više živjeti svjetovno. Obraćenje se dogodilo zajedno s mojom prvom ozljedom, no to je bio samo trenutak, jer obraćenje traje cijeli život. Veliku ulogu u tome imao je moj brat Marin” govorila je Blanka.

Pogledajte kako izgleda skromna ali dovoljna kapelica u Olimpijskom selu u Riju.


A Svjedočanstvo Blanke Vlašić pogledajte ovdje:
>>>BLANKA VLAŠIĆ: ‘Živim sakramentalni život i redovito idem na Svetu Misu. Stavljam Gospodina u središte svoje obitelji’ (VIDEO)

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.