‘Svećenici su mi rekli da nikome ne govorim, molila sam pred Isusom a voda je u mlazovima potekla iz svih rana!’

Autor: Z. K .

Kondenzacija je znanstveno isključena kao mogućnost jer tekućina kaplje uvijek bez obzira na temperaturu i vremenske prilike

Nakon što smo jučer objavili tekst o djevojčici kojoj su bolesne oči ozdravile u trenutku kada ih je namazala vodom koja čudesno potječe godinama iz koljena kipa Uskrslog Isusa koji je smješten iza crkve svetog Jakova u samom središtu Međugorja i koji unatoč ignoriranju svećenstva okuplja mase ljudi oko sebe, na našu redakciju stiglo je lijepo svjedočanstvo mlade N. B. koja je godine 2008. posjetila Međugorje sa školom.

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons

‘U to vrijeme moji su se roditelji rastavljali, prolazila sam dosta težak period. Imala sam 16 godina, i sa srednjom školom išli smo u Međugorje. U 21 sat smo svi trebali biti u sobama a prijateljica i ja smo oko ponoći pobjegle iz sobe i otišle do kipa Uskrslog moliti. Stajale smo u tišini i molile kada je samo odjednom tekućina u mlazovima počela teći iz svih rana Kristovih. Voda je nezaustavljivo tekla, mi smo to gledale u čudu i šutjele, dirnute prizorom i u šoku. Nastavile smo nijemo moliti ne znajući što se događa. Je li to radi nas? Što nam Isus poručuje? – pitalale smo se svaka za sebe i od strahopoštovanja pred viđenim nismo se usudile niti govoriti. Šutke smo krenule do hotela s nadom da će nam svećenici pojasniti događaj. No, sutradan su nas svećenici zamolili da nikome ne kažemo za to iskustvo i da ne obraćamo pažnju na to što se dogodilo. Taj događaj ipak se urezao u moje biće i tek jučer, osam godina nakon toga, pročitavši članak o djevojčici koja je ozdravila u Međugorju, odlučila sam svjedočiti. Tekućina je tekla u potocima iz svake rane. Zašto? Nisam znala tada, a ne znam ni danas. Znam samo da je osjećaj i onda i danas duboko duhovan, duboko osoban’ kaže nam N. B.

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons

Kip Uskrslog Isusa u Međugorju prošao je sva znanstvena istraživanja te nikome nije jasno zašto već godinama iz njegova tijela teče voda, kap po kap svaki trenutak a očito i u potocima kad je to važno Gospodinu!

Hvala Isuse!

Autor:Z. K .
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.