BOŽJA RUKA NAD IZRAELCIMA: Oblak koji se nadvio na neprijatelje Izraela zapanjio svijet!

Autor: Andrea Fadljević

Forma olujne prašine, kiše i oblaka stajala je na očigled svima točno na granici ISIS-a i Izraela. Skupina zadivljenih IDF vojnika stajala je i fotografirala ovaj bizarni fenomen.

Video objavljen u četvrtak, 1.prosinca na Israel News Online brzo se proširio  društvenim mrežama i do sada je pregledan preko 5 milijuna puta.  Snimka prikazuje neobičan fenomen koji je spontano zaštitio Izrael od neprijatelja. Ono što je Bog obećao Izraelu, svoj štit do kraja vremena, ovaj se put manifestiralo na fizički način.

Na videu je snimljen enormni nalet oblaka, prašine i kiše što se nadvilo nad opasnom granicom Izraela i Sirije. Na tom su istom području ISIS-ovi vojnici napali IDF snage prvi put u četiri dana od kada su se do tamo probili. Nikada do sada snage ISIS-a nisu stigle do Izraela.

Ono što je zadivljujuće, misteriozni oblak završava točno na granici bez da je ušao na područje Golanske visoravni, krećući se prema Sirijskoj strani bez doticanja Izraela. Forma olujne prašine, kiše i oblaka stajala je na očigled svima točno na granici ISIS-a i Izraela. Skupina zadivljenih IDF vojnika stajala je i fotografirala ovaj bizarni fenomen.

Ono što se može iščitati iz komentara, a pogotovo komentara Izraelaca je oduševljenje. Ljudi se uglavnom slažu da je ovaj oblak „čudo“ i „Božja intervencija u trenutnoj situaciji Izraela“.

Kada su Izraelci lutali pustinjom, Bog je podigao baš ovakvu formu oblaka kako bi ih vodio.

„Jahve je išao pred njima, danju u stupu od oblaka da im put pokazuje, a noću u stupu od ognja da im svijetli“ (Knjiga Izlaska 13, 21-22)

Svoju intervenciju pokazao je i sada, kada su pred Izraelom pritisci jači nego ikada. Znak zaštite koju je pokazao nije uzdrmalo samo Židove, već je i globalno odjeknuo. Prije nego što se oblak pojavio, četiri ISIS-ova vojnika na Sirijskoj strani granice ispalili metke na IDF izvidnike na Golanskoj visoravni. Ovi su odmah uzvratili vatrom i ubili sva četiri ISIS-ova vojnika. Niti jedan Izraelski vojnik nije ozlijeđen.




Izrael, kamen spoticaja narodima pokazan je ponovno na naše oči  da je sveta zemlja pod Božjom zaštitom.

„Sam Jahve ide pred tobom;on će s tobom biti; neće te zapustiti niti će te ostaviti. Ne boj se i ne dršći“ (Ponovljeni Zakon 31,8)




Autor:Andrea Fadljević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.