cruxnow.com

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA U ČLANKU! ‘Abortirala’ ispred katedrale obučena kao Djevica Marija

Autor: Dnevno.hr

Na dnu članka uznemirujuća je fotografija koja prikazuje gnjusobu koju su izvele žene na "Maršu" u Argentini

Na Maršu koji se održao u Tucumanu, u Argentini povodom Dana žena, dogodilo se nešto stravično. Zapravo nekoliko događaja zaprepastilo je javnost. Nakon što je u javnost izašao video gdje se može vidjeti kako feministkinje brutalno napadaju mladića koji nedužno stoji pokraj ograde držeći vatikansku zastavu, sada se pojavilo još nešto ogavnije i šokantnije.

>>>(VIDEO) ŠOKANTNA SNIMKA: Feministice brutalno napale i tukle mirnog mladića koji je stajao ispred katedrale!

Naime, grupa žena imitirala je abortus. Ženska osoba odjevena kao Djevica Marija, s krunicom oko vrata stajala je, trudna, ispred lokalne crkve. Oko nje bile su pomagačice koje su obavljale abortus. Umjetna krv, dijelovi djeteta… Prizor je bio ogavan, a osudile su ga i neke sudionice Marša.

Kako piše portal Crux, “predstavu” su organizirali iz lokalne Udruge “Socorro Rosa Tucuman”.

U Argentini je povodom obilježavanja Dana žena zabilježeno još nekoliko incidenata, poput šaranja fasadi crkvi proabortativnim i anticrkvenim grafitima.

cruxnow.com
cruxnow.com

 

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.