Tomislav Miletic/PIXSELL

Snimatelj oduševio svojim osvrtom na koncert ‘Progledaj srcem’: ‘To nisam vidio na 99% koncerata koje sam snimao’

Autor: Dnevno.hr

"Pretražujem medije da vidim šta kažu o sinoćnjem koncertu..."

Marko Zeljković, profesionalni snimatelj na svom se Facebook profilu osvrnuo na subotnji duhovni koncert “Progledaj srcem” u organizaciji Laudato televizije. Njegov komentar podijeljen je preko 90 puta i zaradio skoro tisuću lajkova.

Mnogi su mu u komentarima zahvalili na pohvali i objektivnosti, jer u medijima nisu to mogli dobiti. Dapače, kako je i sam Zeljković primijetio, mediji su ignorirali ovaj događaj.

Pročitajte status u cijelosti:

“Sinoć sam bio na koncertu duhovne glazbe Progledaj srcem. Angažiran kao snimatelj. U Ciboni. Punoj Ciboni. Kao netko tko je snimio hrpe koncerata mogu reći jedno. Jedan od najboljih koncerata ikad. Publika definitivno najbolja ikad. Voditeljski par vrh. Znači lik i časna sestra koji su se predstavili kao Batman i Robin su posramili sve stand up komičare u hr i šire. Kad ti časna pjeva uz beat box moraš joj se naklonit do poda. Sprdnja na svoj račun, bez vrijeđanja i omalovažavanja ikoga..top. Gledam ekipu dok izlazi van..osmijeh na licu. Sretni, ispunjeni i zadovoljni viđenim. To nisam vidio na 99% koncerata koje sam snimao. Kapa dolje. Želim vam još hrpe koncerata! Bravo!”, napisao je Zeljković.

U još jednom komentaru osvrnuo se ne medijsku cenzuru ovog događaja.

“Pretražujem medije da vidim šta kažu o sinoćnjem koncertu…LOL!!! Gle čuda, nitko ništa. Garant još pregledavaju povećalom fotke publike ne bi li negdje našli svastiku jer šta ovako napisati? Ušas… Ja sam prvi koji kritizira al daj znaj i pohvaliti kad je nešto kako treba. Rijeka je prva, to je bitno..”




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.