GROZOTA PUSTOŠI Razapeli kravu na križ i ispunili strašno proroštvo posljednjeg vremena!

Autor: Z.K.

Bolno je promatrati kako kao čovječanstvo ispunjavamo sva Kristova proroštva, i još uvijek ne razumijemo...

Odvratna instalacija, raspeta krava podignuta je u katoličkoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Borgloonu, u Belgiji te je zgrozila sveopću javnost. Krava na križu u ovoj će crkvi biti izložena do početka prosinca.

Prošle nedjelje brojni vjernici okupili su s krunicama u rukama na forumu Katholiek Forum izvan crkve moliti protiv ove “sotonske slike”, sablazni i oskvrnjenja samog Krista i sakralnog prostira. Deseci katolika zatražili su intervenciju od biskupa Hasselta, Patricka Hoogmartensa.

Dries Goethals, predsjednik Katholiek Foruma tvrdi, da biskup nije učinio ništa”protiv bogohuljenja jer izbjegava sukobe, odnosno boji se medija.

Zanimljivo, da se ne boji Gospodina i znakovitog proroštva posljednjeg vremena. Zašto nismo svjesni da ispunjujemo Kristove riječi otvarajući put grozoti pustoši!

‘Kada dakle vidite da grozota pustoši, po proroštvu Daniela proroka, stoluje na svetome mjestu – tko čita, neka razumije: koji se tada zateknu u Judeji, neka bježe u gore; 1tko bude na krovu, neka ne silazi uzeti što iz kuće; 1i tko bude u polju, neka se ne okreće natrag da uzme haljinu! A jao trudnicama i dojiljama u one dane!
I molite da bijeg vaš ne bude zimi ili subotom, 21jer tada će biti velika tjeskoba kakve ne bijaše od početka svijeta sve do sada, a neće je ni biti. I kad se ne bi skratili dani oni, nitko se ne bi spasio. No poradi izabranih skratit će se dani oni.Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’ – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane. Eto, prorekao sam vam.’ (Mt 24)

To se pak odnosi na proroka Danijela koji pak upozorava: “Čete će njegove doći i oskvrnuti svetište-tvrđu, dokinuti svagdašnju žrtvu i ovdje postaviti grozotu pustoši.” (Dn 11,31) 




Tko ima oči neka vidi!

U Belgiji i susjednoj Nizozemskoj, brojne crkve su službeno oskvrnjene, zatvorene i prodane posljednjih nekoliko godina.  One su prenamijenjene pa se tako u prostorima gdje se slavila Kristova žrtva otvaraju supermarketi, teretane, restorani, diskoteke itd. Razlog tom velikom otpadu i grozoti pustoši su vjernici i pastiri koji su odbacili Boga u tolikoj mjeri da im je svejedno visi li na križu krava ili Krist.

Oprosti nam Isuse, smiluj se.




Autor:Z.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.