SRPSKE NASLOVNICE POSVEĆENE MILANOVIĆU: ‘Ustaša, ustaša, ustaša, gori od Pavelića’ (FOTO)

Autor: Dnevno.hr

Kurir ga je prozvao gorim od Pavelića, Alo! ga naziva "hrvatskom budalom", Informer piše o tajnim ustaškim planovima koji su otkriveni...

“Šef SDP i doskorašnji hrvatski premijer Milanović pokazao da patološki mrzi Srbe i da je opsednut Vučićem! Ovo su njegove izjave: U Srbiji su na vlast došli četnici kojima za zločine nije suđeno u Hrvatskoj. Vučić i Nikolić su tigrovi koji su arlaukali oko Zagreba… Srbi, to je šaka jada koja već više od 150 godina ne zna bi li išla u Makedoniju, Vojvodinu, Bosnu, Hrvatsku, Bugarsku… Nema ih deset miliona, jebote, a žele da budu gospodari Balkana… Dodik šuruje s Vučićem… Njima jako dobro zvuči to da se Republika Srpska otcepi. I šta ćemo mi, ostaviti Hrvate u BiH s Bošnjacima? E pa nećemo!”, ovako je srpski informer sažeo Milanovićeve izjave sa sastanku s braniteljima koje su procurile u javnost.

I ne samo Informer, petak je u Srbiji gotovo sve naslovnice obilježio Zoran Milanović. Milanović je za Srbe postao ustaša nad ustašama.

Kurir ga je prozvao gorim od Pavelića, Alo! ga naziva “hrvatskom budalom”, Informer piše o tajnim ustaškim planovima koji su otkriveni…

Podsjetimo, Milanović je tijekom sastanka s braniteljima vlast u Srbiji nazvao “bahatom beogradskom čaršijom” i “šakom jada”. Milanović je kasnije novinarima rekao kako zna da su ga branitelji snimali, a branitelji tvrde da ga nisu oni snimali već da je to napravio sam SDP. Možda, možda Milanovićevi PR-ovci se drže onog svaki PR je dobar PR.

104454_naslovna_f 16a6f64d71a4a93ac2fb 46ecf9f94b6066a2870d

Izjave šefa SDP-a osudili su i u BiH za koju je Zoran Mianović rekao da “nije država” i “da se u BiH nema s kim razgovarati”. “Oslobođenje” je prenijelo izjavu predsjedavatelja Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

“Izjavio je (Milanović) da u BiH nema s kim razgovarati. Što se mene tiče ubuduće i nema”, poručio je Izetbegović dodajući kako se Milanović “svojom prepotencijom i arogancijom odlično uklapa u balkanski milje”.




Ocijenio je kako je Milanović političar koji ne pazi ni što govori niti što radi jer da je drugačije “ne bi doveo hrvatsku ekonomiju i odnose unutar hrvatske nacije u depresivno stanje”.

Predsjedništvo BiH ipak na Milanovićeve izjave neće reagirati jer mu ne žele na taj način davati na značaju, potvrdio je Izetbegović.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.