Facebook

HRVATI ODUŠEVLJENI KOLINDOM U MEĐUGORJU: Vi ste Hrvatska, vi ste naše ogledalo, vi ste naš ponos!

Autor: A.P.

U prijepodnevnim satima u četvrtak predsjednica Grabar Kitarović se u Župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ovih je dana otišla u privatni posjet Međugorju, poznatom marijanskom hodočasničkom mjestu te je posjetila Podbrdo, mjesto na kojemu se po vjerovanju ukazala Blažena Djevica Marija.

U prijepodnevnim satima u četvrtak predsjednica Grabar Kitarović se u Župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu.

Predsjednica i putem Facebooka objavila kako je u Međugorju, napisavši: …u molitvi Gospi u Međugorju…

Ova objava naišla je na odobrenje i oduševljenost njezinih pratitelja na društvenim mrežama. Donosimo samo neke od komentara:

  • Prekrasno mi je ovo za vidjeti, draga Predsjednice ni ne slutite kakvu nadu i utjehu pružate nama malim ljudima, najradije bih Vas zagrlio a i podsjećate me na moju majku, nastavite govoriti ovom izgubljenom narodu da POSTOJI BOG bez kojega sami ne možemo učiniti ništa! Bog vas Blagoslovio i Gospa naša majka
  • bro dosli u Hercegovinu,zemlju casnih,postenih i radisnih ljudi.Znam da ste u privatnoj posjeti Hercegovini,ali kada god mozete porazgovarajte sa ovim ljudima jer oni vjeruju u Vas i za Vas bi zivot dali jer Vi niste samo Kolinda,Vi ste Hrvatska,Vi ste nase ogledalo,Vi ste nas ponos ..
  • Moli se gospi jer jedino nas ona jos spasiti moze od crvenih vragova i mi cemo moliti za spas nase hrvatske..Amen

Podsjetimo, u četvrtak popodne Predsjednica se sa skupinom prijatelja uputila na uzvišenje Podbrdo kod Međugorja, mjesto na kojemu se prvi put navodno 1981. godine ukazala Gospa tada šestero djece.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posjetu Međugorju ostaje tri dana, a neslužbeno se govori da će posjetiti i Franjevački samostan u Mostaru.

 




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.