screenshoot

ARKANOV PRIJATELJ NAJOZBILJNIJI: ‘Bit ću gradonačelnik Gline, imam podršku najvećih hrvatskih biznismena!’

Autor: S.V.

"Vjerujte mi, postat ću omiljeni gradonačelnik u Hrvatskoj. Kolinda će pored mene zavoljeti srpske čokoladice!", ushićen je Bego koji je već pokrenuo kompletnu mašineriju i osnovao stožer za izbore gradonačelnika Gline.

Dragan Vujičić – Bego podrijetlom iz Gline, najavio je kandidaturu za mjesto gradonačelnika toga grada. Nije to vijest za one koji do sada nisu imali doticaja s ovim imenom, no zato je Banovina u šoku, a evo i zašto…

Riječ je o pripadniku srpskog obavještajnog krim-miljea i jednom od pobočnika Kapetana Dragana. Također, Bego je bio jedan od tjelohranitelja bivšeg predsjednika Vlade RSK, Borislava Mikelića, protiv kojeg je svojedobno podignuta optužnica za ratne zločine u Petrinji. Isto tako, Mikelić se smatra jednim od odgovornih za zločine u Glini u koje je, sumnja se, Dragan Vujičić Bego bio izravno uključen.

Sve u svemu, Bego koji se kandidira za gradonačelnika Gline osoba je vrlo intrigantnog životopisa u kojem sve vrvi od Arkana, Mile Martića, Milorada Ulemeka Legije, a ako je suditi po političkim usponima osobama sumnjive prošlosti po Banovini, nije nemoguće da ova kandidatura neometano prođe.

On obećava da će prvog mjeseca nakon njegovog izbora za gradonačelnika, Glinu posjetiti veliki arapski investitor koji ima namjeru otvaranja 1000 radnih mjesta i izgradnju velikog vodenog i zabavnog parka koji će posjećivati iz cijele Europe. Popularni srpski biznismen Bego otkriva da takvog parka još nema na Balkanu.

Bego otkiva da je hrvatska naftna kompanija INA još 1975. godine istraživajući nalazišta nafte kod Gline našla izvor termalne vode na dubini od 1324m sa temperaturom vode od 36 stupnjeva. Projekt je već napravljen, ali je samostalno stopirao jer želi da geotermalna istraživanja rade zajedno Hrvatski geološki institut sa srpskim firmama, kako bi pokazao da se može zajedno i u poslu.

Tvrdi da će izgradnju vrijednu 80 milijuna eura, također zajedno izvoditi hrvatske i srpske kompanije, a da će na otvaranje pozvati sam politički vrh Hrvatske da čestita Srbima na dobro odrađenom poslu!

Vujičić ne krije da je u kampanju ozbiljno krenuo i to baš iz Srijema.




-Oformili smo izborni štab, medijske timove, terenske radnike, sve što nam treba da pobjedimo u Glini. Posle intervjua koji sam dao, digla se velika prašina Zvali su me čak i neki predstavljajući se kao obavještajci, prijete da ne dolazim! Velika je sreća da imam podršku najvećih hrvatskih biznismena i utjecajnih ljudi u tamošnjoj vladi, inače bi bilo teško!– kazuje Bego za Sremske vesti.

-Od Gline ću napraviti veliki turistički centar, narednih godina bit će to jedno veliko gradilište. Kad može Karić graditi po Rusiji, zašto ja ne bih mogao po Hrvatskoj? Vjerujte mi,  postat ću omiljeni gradonačelnik u Hrvatskoj. Kolinda će pored mene zavoljeti srpske čokoladice!

Nacrt parka koji Bego planira graditi u Glini




park

Bego i Svetlana Ceca Ražnatović

ceca

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.