ELVIS DUSPARA U SUZAMA PREDSTAVIO KNJIGU – ZA DOM SPREMNI! Reakcije? Genijalne!

Autor: Dnevno.hr

Bilo je smijeha i suza ali svi se slažu da su spremni za Dom!

Udruga udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH – Grad Zagreb i Zagrebačka županija,  Udruga HVIDR-A Črnomerec, Zagreb i Obiteljska stranka pomogli su kolumnistu i katoličkom tekstopiscu predstaviti novu knjigu koja je zbog svog naslova – Za dom spremni, podosta kontroverzna. Ipak, Duspara je uspio dupkom napuniti dvoranu Tribine grada Zagreba na Kaptolu te je time pokazao da knjiga, iako kontroverzna pogađa bit, a to je istina.

”Za dom spremni!”.

”Te tri riječi ugrađene su u gene svakoga Hrvata još od sedmog stoljeća’ prilikom obećanja papi Agatonu da nikada neće napadati druge nego da će uvijek braniti svoj dom. To braniti znači to što je rečeno – braniti’, napisao je Duspara u uvodniku knjige ‘Za dom spremni!’ koja je premijerno  predstavljena na Bleiburgu, a nakon toga i u Zagrebu  s vrlo pozitivnim kritikama. 

Naime, radi se o zbirci tekstova domoljubne tematike koje je Duspara pisao kroz neko vrijeme i kada je razmišljao koji bi bio zajednički nazivnik svim tim tekstovima, uvijek bi se vraćao na te tri riječi koje neprijateljima Hrvatske lede krv u žilama – Za dom spremni!

Na predstavljanju ove knjige u Zagrebu smijalo se i plakalo a svi se prisutni slažu u jednom – Duspara je hrabar nositelj istine kojeg treba podržati! O  čemu vam govorimo pogledajte u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=2Kg4s2DmAtg




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.