Iznenadit ćete se: Ovako sada izgleda ‘Steve Urkel’! (FOTO)

Autor: T. P.

Danas, dakako, izgleda daleko ozbiljnije od onoga kakvog ga pamtimo iz spomenute humoristične serije.

Malo koja obitelj nije bar neko vrijeme provela ispred malih ekrana prateći simpatičnu obitelj Winslow i njihovog susjeda Stevea Urkela u humorističnoj seriji “Pod istim krovom”.  Lik Stevea Urkela predstavljen je tek u sredini prve sezone serije, a ubrzo je postao središnjom figurom šaljivih epizoda. Dječaka u ludim odjevnim kombinacijama, nespretnog, ali inteligentnog Stevea utjelovio je Jaleel White koji se upravo likom Urkela proslavio. Kasnije se u tom liku pojavio i u nekim drugim humorističnim serijama poput “Korak po korak”, “Puna kuća” i “Dječak upoznaje svijet”.

“Did I do that?” (Jesam li ja to učinio?) i “Look what you did!” (Pogledaj što si učinio!) bile su omiljene Steveove urečice koje neki i danas u šali citiraju. Jaleel koji je glumio Stevea (i nekoliko njegov alter-ego poput Stefana ili Myrtle) nastavio je glumačku karijeru, doduše u manje zapaženim ulogama od one Stevea Urkela, a posljednjih se godina pojavljuje i u raznim zabavnim američkim emisijama poput Plesa sa zvijezdama i kulinarskom showu “The worst cook”.

Danas, dakako, izgleda daleko ozbiljnije od onoga kakvog ga pamtimo iz spomenute humoristične serije:

danas

Desk
Desk

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.