ČUDO U ČAŠI: Ako ovaj sok pijete pet dana, učinit ćete neobično puno za svoje tijelo!

Autor: M. Marić

Ako želite izgubiti tri kilograma za pet dana, pijte ovaj sok pripremljen od jedne manje vezice peršina, 2-3 dl vode i jednog limuna.

Ovaj fenomenalan napitak pomoći  će vam da izgubite suvišne kilograme. Svježi sok od peršina ima svojstva koja pomažu protoku kisika u organizmu i potrebna su za normalno funkcioniranje nadbubrežne i štitne žlijezde.

Peršin je odličan i u borbi protiv kamena u bubregu, a djelotvoran je i za zdravlje očiju. Ipak, treba biti oprezan. Nemojte uzimati prevelike količine svježeg soka od peršina jer može uzrokovati smetnje živčanog sustava. Kada je riječ o mršavljenu, iznimno je koristan ako se kombinira s drugim sokovima.

Ako želite izgubiti tri kilograma za pet dana, pijte ovaj sok pripremljen od jedne manje vezice peršina, 2-3 dl vode i jednog limuna.

Priprema:

Iscijedite limunov sok, u blender dodajte oprani peršin, zatim ulijte vodu. Sok pijte ujutro na prazan želudac pet dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od deset dana.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.