(FOTO) Sotonistički manifest na sinodi? Papa Franjo hodao sa vještičjim štapom!

Autor: Vjera

Sva đavlova lukavština na djelu!

Teško je reći je li papa Franjo bio svjestan što nosi, kad je prihvatio, već i na prvi pogled zloslutni štap i hodao s njim po sinodi, ali je činjenica da su oni vjernici koji znaju o čemu se radi naprosto zgroženi, uplašeni i razočarani s obzirom na to da nije u pitanju svećenik ili biskup nego najviši predstavnik Krista na zemlji. Jasno je da su vještice, i pokreti vještičarenja i čarobiranja danas iznimno popularni među mladima u svijetu, da su predstavlja ni kao banalna igra, lijepa i zabavna magija koja nikome ne može štetiti, ali nije baš posve jasno da ju mora promovirati papa koji predstavlja Isusa Krista i svakako Božju riječ prema kojoj je vještičarenje nešto što se Bogu gadi. Zapravo jest, ako poznajemo đavlovu lukavštinu.

Neka se kod tebe ne nađe nitko tko bi kroz oganj gonio svoga sina ili svoju kćer; tko bi se bavio gatanjem, čaranjem, vračanjem i čarobnjaštvom; nitko tko bi bajao, zazivao duhove i duše predaka ili se obraćao na pokojnike. Jer, tko god takvo što čini, gadi se Jahvi; zbog takvih odvratnosti te narode i goni ispred tebe Jahve, Bog tvoj. Budi posve vjeran Jahvi, Bogu svome. Narodi koje ćeš naskoro otjerati s posjeda slušaju vračare i gatare, ali tebi to Jahve, Bog tvoj, ne dopušta. Proroka, kao što sam ja, iz tvoje sredine, od tvoje braće, podignut će ti Jahve, Bog tvoj: njega slušajte! (Pn 18:10-15). 

U ovom konkretnom slučaju možda zaista (i iskreno  vjerujemo da tako jest) papa Franjo nije shvatio na prvu simboliku štapa koji mu je podvaljen na lukav i perfidan – đavolski način, te da ga je nosio okolo ne znajući o čemu je riječ, pa je tako opet suočen s promocijom đavolskog iz čistog neznanja. Ali pitanje je smije li si to jedan vjernik kršćanin a kamoli jedan papa dopustiti?

Naime, štap su mu na početku sinode predale dvije djevojke. Ova lijeva na ruci je imala jasan znak pripadnosti okultnom. Crvenu narukvicu koja je  talisman vještica i kabale, jedna vrsta hibrida židovskog talmudizma i ikonografije vještica što je svojedobno promovirala i Madona.

Štap koji mu je predan je tipično je ritualno oruđe wicca, pokreta vještica, a sami na svojim stranicama objašnjavaju da je štap u obliku rašlji prezentacija (utjelovljenje) njihova boga,  središnje mjesto oko kojeg se sve  sile vrte a također može služiti i kao oltar koji kad je postavljen u zemlju služi kao centralno ritualno mjesto.




Zbog toga je jednostavno strašno da je postavljen da nadgleda katoličku sinodu posvećenu mladim ljudima i vjeri.




Naime, papa Franjo je u svom pontifikatu zaista nebrojeno puta bio, od strane pa čak i najbližih suradnika,  doveden u neugodnu situaciju kao npr. kad mu je za vrijeme gostovanja u SAD-u za vrijeme služenja svete mise biblijska čitanja čitao homoseksualac aktivist, što on sam nije znao sve dok nije odjeknulo u medijima, pa je jednako moguće da su ljubitelji sotonizma unutar crkve i ovog puta doveli Papu u nezavidnu poziciju i pred gotov čin. Zaista je moguće da papa nije znao o čemu se radi, da je prevaren i sam ponižen. Bilo bi ludo naprasno zaključiti da je papa Franjo namjerno promovirao sotonizam ako znamo da koliko je đavao lukav i koliko nam želi uništiti povjerenje u svetu Katoličku Crkvu i papinstvo.

Zbog toga, pridružimo se papi Franji u svakodnevnom moljenju svete krunice za pročišćenje crkve i čovječanstva, molimo i vapimo Boga za svetog Oca jer po svemu sudeći duhovni rat Sotone protiv Krista i njegova namjesnika na zemlji je došao do vrhunca čim se toliko đavao razotkriva,  što bi zapravo značilo samo jedno: Kraljevstvo nebesko se približilo!

Izvor

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.