Screenshot: YouTube/Demonracer2

Uhićeno je 30 seksualnih prijestupnika i spašeno pet djevojčica

Autor: Dnevno

Uhićeno je 30 seksualnih prijestupnika u New Orleansu u operaciji nazvanoj Boo Dat koja je provedena  između sredine listopada i kraja prosinca, a ovih je dana objavljeno priopćenje o učinjenom. Tako je otkriveno da su pronađene tinejdžerice imale između 14 i 17 godina, a među 30 uhićenih njih 17 bili su seksualni prijestupnici,.

Operacija je provedena u suradnji s policijskom upravom New Orleansa, uredom šerifa župe Orleans, uredom šerifa župe Jefferson, državnom policijom Louisiane i radnom skupinom USMS New Orleans.

Kako je otkriveno među uhićenima je i muškarac kojeg je policija tražila zbog silovanja 12-godišnje djevojčice u blizini New Orleansa i još jedan muškarac koji je tražen u seksualnom napadu na 14-godišnju djevojčicu u lipnju u Teksasu. Među spašenim djevojkama su i dvije sestre u dobi od 15 i 16 godina, koje su možda žrtve seksualnih zlostavljača.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.