Foto: X screenshot

Ubijena popularna TikTokerica, ubojica je snimljen na kameri

Autor: B. D.

Poznata iračka tiktokerica Ghufran Sawadi, na društveni mrežama poznata kao Umm Fahad, u petak (26. travnja) upucana je pred svojom kućom u Bagdadu, prenosi CNN.

Ubojstvo su zabilježile nadzorne kamere. Snimka pokazuje napadača koji je na motoru došao do njene kuće, zatim se sakrio iza automobila i čekao da ona prođe. Zatim ju je upucao, vratio se na motor i otišao.

Policija je potvrdila autentičnost snimke. Irački ministar unutarnjih poslova objavio je da pokreću posebni tim istražitelja koji će razmotriti okolnosti ubojstva.

Foto: Unsplash

Prije je bila osuđena na šest mjeseci zatvora

Odvjetnik i policija otkrili nove informacije o nestaloj Marijani: ‘Ne možemo to isključiti’

 

Sawadi je bila popularna na TikToku gdje je objavljivala snimke kako pleše uz pop glazbu. Iračko pravosuđe te snimke je proglasilo neprikladnima te je Sawadi bila osuđena na šest mjeseci zatvora zbog “zločina kreiranja i objavljivanja nekoliko snimki koje sadrže prost i neprigodan jezik, čime je kršila javni moral”.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.