Foto: wikimedia

‘MOGA SAM MU REĆI BACI SE NA KOLJENA I MOLI!’ Trump pokazao žestinu, želi opet biti predsjednik: Odgovorio na dosjetke milijardera Elona Muska

Autor: Ivor Kruljac

Bivši američki predsjednik i milijunaš, Donald Trump, nastavio je svoj sukob s ekcentričnim poduzetnikom Elonom Muskom, koji je započeo kada je na jednom svome političkom skupu Muska prozvao vrhunskim muljatorom.

“Tvrdi da nikada nije glasao za republikance do lipnja ove godine, a kazao mi je da je glasao za mene”, komentirao je Trump Muskovo izjavu kako je sklon podržati Rona DeSantisa, guvernera Floride u predsjedničkoj utrci 2024. godine, uvjeren da bi taj političar lako pobijedio aktualnog predsjednika Bidena.

Musk je u ponedjeljak rekao kako ne mrzi Trump ali je vrijeme za bivšeg predsjednika da objesi šešir i otplovi u zalazak sunca. Komentar je potaknuo Trumpa da pojača svoj napad na poduzetnika.

“Kada je Elon Musk došao u Bijelu kuću tražeći od mene pomoć za sve njegove brojne subvencionirane projekte, bilo da se radi o električnim automobilima koji ne voze dovoljno daleko, automobilima s autopilotom koji se sudaraju ili raketama koje ne stižu nigdje i bez kojih bi subvencija bio bezvrijedan, rekao mi je da je veliki obožavatelj Trumpa i republikanac. Mogao sam reći ‘baci se na koljena i moli’ i on bi to učinio”, napisao je Trump potaknut Muskovim navodima da je star.

“Lmaooo”, kratko je napisao Musk skraćenicu za “umirem od smijeha”, kao odgovor na Trumpove tvrdnje.

Autor:Ivor Kruljac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.