Pucnjava u srednjoj školi: Ubio jednog učenika, a petero ranio

Autor: 24sata/dnevno.hr

U srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Washington u srijedu je došlo do pucnjave u kojoj je život izgubio jedan učenik. Napadač je uhićen, a motivi napada još nisu utvrđeni

Jedan učenik je ubijen, a još je petero ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi Freeman u gradu Rockfordu u saveznoj državi Washington. Napadača su ubrzo uhitili, a iz policije su potvrdili da je opasnost uklonjena.

Jedna učenica objavila je fotografiju nakon što je cijela škola ostala blokirana.

Policija je evakuirala učionicu po učionicu, kat po kat, dok nisu našli i uhitili napadača. U to vrijeme mnogi roditelji su strepili za svoju djecu te su čekali rasplet događaja.

– Nazvao me sin i rekao: Mama, ovdje se puca – kazala je majka jednog od učenika koje su u vrijeme napada evakuirali u obližnju osnovnu školu, prenosi 24sata.




Motivi napada još nisu poznati.

Autor:24sata/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.