Haračlija croissanta pustoši Parizom

Autor: T.T.

U seriji otimačina nitko nije ozlijeđen, a vrijednost ukradenih dobara je simbolična i ne prelazi dvadesetak eura.

Neuhvatljivi kufin je od 9. prosinca opljačkao pet pekarnica u zapadnom predgrađu francuskog glavnog grada.

Tat prvo naruči pekarske slastice među kojima mu je posebno mio dragocjeni croissant, a zatim na prodavače uperi uočljivo lažni pištolj i pobjegne ne plativši ni centa.

U seriji otimačina nitko nije ozlijeđen, a Telegraph javlja da je vrijednost ukradenih dobara simbolična i ne prelazi dvadesetak eura.

Istovremeno, u susjednom Bordeaux je uhićen pa pušten Djed Božićnjak nakon što je potegao pušku na svog nećaka koji mu je ujedno i poslodavac.

Izvješće Sud Ouesta otkriva da lovačka puška nije bila napunjena i da se Božićnjak uzrujao zbog neplaćenih prekovremenih sati.

– Riječ je o obiteljskom problemu – rekla je za AFP glasnogovornica trgovačkog centra u kojem se odigrao incident, dodavši da će ljutitom Djedu Mrazu pronaći zamjenu.




Autor:T.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.