Aleksandar Tijanić tuži Stanka Subotića

Autor: dnevno.hr

MUP Srbije je prošle godine dodijelio službenu policijsku pratnju Aleksandru Tijaniću jer je procijenjeno da mu prijeti opasnost upravo od Stanka Subotića i njegovih suradnika.

Zbog javno izrečene tvrdnje da je Aleksandar Tijanić organizirao kampanju protiv njega, Tijanić je odlučio tužiti Stanka Subotića – Caneta, srbijanskog bogataša kojega mnogi mediji povezuju s ubojstvom Ive Pukanića.

– Tužim Subotića jer kad god ga netko iz Srbije pita kako ste vi, kao obični krojač, zaradili dvije milijarde eura, a niste Armani, on kaže da je to nepristojno pitanje koje je napisao Tijanić. Sad ga tužim, a za odštetu tražim da mi sašije još jedno odijel – priča Tijanić za srpski Press.

Stanko Subotić Cane je prethodno u otvorenom pismu Blicu javno optužio Tijanića da je sredinom 2009. godine organizirao kampanju protiv njega uz pomoć Ratka Kneževića i Nebojše Medojevića. Subotić je ustvrdio i da se poslije njegovog javljanja u emisiju na TV B92 Tijanić tajno sastao na večeri u jednom beogradskom restoranu s Miroslavom Miškovićem i dogovorio “nastavak medijske kampanje”.

– Subotić će na sudu morati dokazati kojeg dana sam, s kim i gdje ja to večerao. Ako se pokaže da je to točno, to znači da me njegova privatna obavještajna služba prati. Ako se pokaže da to nije točno, da toga dana možda uopće nisam bio u Beogradu, e onda će morati platiti odštetu za klevetu od koje ću ja imati novo odijelo – kaže Tijanić i dodaje da će Cane na sudu morati dokazati i tvrdnje da je on organizirao nekakvu grupu sa ciljem da javno djeluje protiv Subotića.

MUP Srbije je prošle godine dodijelio službenu policijsku pratnju Aleksandru Tijaniću jer je procijenjeno da mu prijeti ozbiljna opasnost upravo od Stanka Subotića i njegovih suradnika.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.