Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Srbi zgroženi s onim što im Vučić dijeli pred izbore: ‘Ima čovjek urednu stolicu’

Autor: Dnevno.hr

Dok se Hrvatska tek sprema za superizbornu godinu u kojoj će se održati čak tri ciklusa izbora, u susjednoj je Srbiji predizborna kampanja u punom jeku. Vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) angažirala se na terenu, dijeleći građanima, svojim potencijalnim biračima, brašno, šećer, čokolade, drva za ogrjev i brojne druge stvari.

No, predsjednik Aleksandar Vučić, otišao je korak dalje. U paketu kojeg su prošlog tjedna dobili žitelji Zemuna i Novog Beograda, osim knjižice s prigodnim hvalospjevima, kemijske olovke, bloka, upaljača i čokoladice, našli su se i probiotici, odnosno dobre bakterije koje pomažu probavi. Kad su ga novinari N1 upitali kako mu je palo na pamet da dijeli probiotike u kampanji, on je šokirao odgovorom.

“Nemam pojma ni što vam je to… Morate pitati ljude na lokaciji, čestitam im ako su se sjetili nečeg pametnog”, poručio je Vučić.

Žena je varala ovog Hrvata i to ga je uništilo, a ubojstvo oca u Bosni nikad nije prebolio

Dijeli sve vrste lijekova

Naravno, odmah je postao predmetom zgražanja na X-u, odnosno bivšem Twitteru. No, tu nije kraj. Predsjednik Srbije je, naime, spreman građanima poslati i paket antibiotika.

“Ako vam treba neki paketić i s antibioticima i probioticima da vam pošaljemo”, nastavio je Vučić, praveći se neuk oko toga što su probiotici.




Kad mu je objašnjeno da je to ipak malo teže zbog toga što se probiotici mogu kupiti u svakoj ljekarni, a da je za antibiotike potreban liječnički recept, Vučić je nastavio “dijeliti lijekove”.

“Ne može kod mene ništa na recept, i bromazepam (lijekovi protiv anksioznosti, op.a.) da lakše podnesete”, rekao je.

“I toga imate”, upitali su ga novinari: “Svega ima”, zaključio je Vučić.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.