Foto: Darko Tomas / CROPIX/ Ilustracija

Cure detalji noćne drame u Zagrebu: Divljao ulicama, probio rampu i zabio se u policiju

Autor: Dnevno.hr

U Zagrebu se protekle noći odvila policijska potjera u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, krijumčar u kombiju prevozio migrante i bježao policiji, javlja Danas.hr. Potjera je završila privođenjem na Kustošijanskoj cesti u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio migrante i bježao policiji. Po nekim dijelovima vozio je u suprotnom smjeru i zabio se u policijski automobil, a navodno je probijena i rampa na Lučkom. Osim toga, neslužbeno, u kombiju je bilo i djece koja su ozlijeđena i prevezena u bolnice.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX/Ilustracija

Razbježali se nakon sudara

Potjera zagrebačkim ulicama završila je sudarom, oko 2.30 sati na Kustošijanskoj ulici blizu križanja s Ilicom kada su se sudarili policijsko vozilo i kombi koji je prevozio migrante.

Dio Kustošijanske ulice zatvoren je za promet zbog policijskog očevida, a ZET je izvijestio kako su linije 126 (Črnomerec – Gornja Kustošija – Krvarić) i 135 (Črnomerec – Graberje) privremeno u prekidu.

U sudaru je teško oštećena policijska Škoda Octavia i kombi starijeg godišta, piše Večernji list.

Nakon što je policija postavila zasjedu na Kustošijanskoj ulici oko broja 20, kombi s migrantima zabio se u policijski automobil.

 




Tomo Medved progovorio o Vlahoviću: ‘Laže, demantiramo manipulatorske tvrdnje’

Još jedna potjera

Prema pisanju medija, neslužbeno se doznaje da su u kombiju bila i djeca koja su ozlijeđena i prevezena u bolnicu. Isto tako, neslužbeno, migranti su se nakon sudara dali u bijeg.




Dodajmo i kako se još jedna potjera za krijumčarem migranata dogodila kod Bregane Pisarovinske. Vozač je navodno pobjegao u šumu, a navodno je i u tom slučaju uslijed nesreće bilo ozlijeđenih, piše Danas.

Upit o događaju smo poslali i policiji.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.