Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX/Ilustracija

Pomahnitao i pokušao ubiti dvoje ljudi: Nožem nanio teške tjelesne ozljede

Autor: Dnevno.hr

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom privedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela ubojstvo u pokušaju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda, objavili su iz policije.

Sumnjiči ga se da je u petak u večernjim satima na imotskom području u mjestu Zmijavci u fizičkom sukobu nožem teško ozlijedio 54-godišnjaka te fizički napao i teško ozlijedio 22-godišnjaka.

Prema jučerašnjem pisanju Dalmatinskog portala, u sukobu su sudjelovali susjedi i to otac i sin sa svake strane. 54-godišnjak je zadobio nekoliko uboda u prsa te je prebačen u KBC Split.

Foto: Darko Tomas / CROPIX, Ilustracija

Završili u bolnici

Ima i prijelom rebara i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja u stabilnom stanju. I njegov 22-godišnji sin je u splitskoj bolnici.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je jučer u večernjim satima predan policijskom pritvorskom nadzorniku, objavili su iz PU splitsko-dalmatinske.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.