Foto: Pixabay

Pogledajte kako izgleda jedna od najružnijih kuća u Europi: ‘Samo požarište je gore od ovog’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Nakon što je na stranici Right Move objavljen oglas za prodaju kuće u engleskom gradiću Prescotu, ovaj dom je prozvan najružnijim u Britaniji te su uslijedile brojne šale i ismijavanja posjeda. Vlasnik imanja je električar Henry Reilly, koji je bio primoran braniti svoj dom od kritičara nakon što je nekretnina ismijana na internetu.

Reilly je otkrio da je otkazao više razgledavanja nakon što je blještavi interijer njegovog doma pao pod salvu kritika. Električar, koji pokušava prodati kuću s tri spavaće sobe u Prescotu, Merseyside za 180.000 funti, ispričao je za DailyMail kako je bio iznenađen reakcijom nakon što je njegov dom postao viralan.

Korisnici društvenih mreža ismijavali su dekor kuće s ljubičastim trakama, tepihom s logotipom Chanela, crnim baršunastim stolicama te vazom u stilu svjetlucave kugle. Čini se da su ružičasta i ljubičasta tema cijele kuće.

Pljušte komentari: Osim požarišta, nisam vidio gori interijer

Jedna od soba ima šahovski set s figurama superheroja.  Plahte u spavaćoj sobi također imaju Chanel logotipe. Još jedna spavaća soba opremljena je odgovarajućim jastucima i krznenim životinjskim printom, s plišanim bež uzglavljem.




“Izuzevši kuće sa značajnim oštećenjem od požara, mislim da nisam vidio gori enterijer”, “Toliko je gore nego što sam očekivala”, “Vrhunac je Chanel tepih”, “‘Koliko loše može biti?’, pomislio sam”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.