FOTO: la Vergne Police Department/Facebook

NAKON SKANDALA – SKANDAL! Potpuni preokret u istrazi bijesnih orgija u policijskoj postaji: ‘Bila sam pripremana za seksualno iskorištavanje’

Autor: Dnevno.hr

Da u policijskom životu i poslu ima svega, dobro je znano.

No, osim što se nose s teškim zadacima i kao u dječjoj mašti love i privode lopove, i oni su ljudi koji rade prijestupe.

Tako su u jednoj policijskoj postaji u SAD-u brojni policajci navodno pokleknuli pred nagonima i na koncu ostali bez posla i pod naletom kopita pravosudnog sustava.

Bilo je tu svega

Petorica policajaca u američkom Tennesseeju dobili su otkaz, a još trojica ostaju suspendirana do daljnjega, nakon što su u javnost procurili detalji navodnih seksualnih napada unutar policijske uprave La Vergne.

Policajka Maegan Hall (24), jedna od akterica skandala i kako se čini glavna “junakinja” priče, u novoj saveznoj tužbi koju je podnijela protiv odjela u kojemu je radila sad tvrdi kako je bila “pripremana za seksualno iskorištavanje”.

Naime, početkom tjedna osmorica policajaca disciplinski su kažnjeni, a policajka Hall bila je jedina policijska službenica koja je u jeku skandala dobila otkaz. Podsjećamo, ona je otpuštena još u siječnju ove godine, nakon što se otkrilo da je s kolegama imala seksualne odnose dok su bili na poslu. Svi od njih zanijekali su optužbe, prenosi portal Unilad.

La Vergne Police Department

Policijska istraga je pokazala kako je Maegan Hall bila blisko povezana s još četvoricom policajaca – narednicima Lewisom Powellom i Henryjem Tyjem McGowanom, detektivom Senecom Shieldsom te policajcem Juanom Lugo-Perezom – svi od navedenih također su otpušteni.




Ni to nije sve! Još tri službenika – Patrick Magliocco, Larry Holladay i Gavin Schoeberl – suspendirani su zbog umiješanosti u seks-skandal.

Na koncu, Petorica policajaca – Powell, Magliocco, Holladay, Shields i Lugo-Perez – priznali su da su imali seksualne odnose s kolegicom, a ona je, osim njih, navela kako je bila intimna i s policajcem McGowanom…




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.