Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Nebeski spektakl u Hrvatskoj: Stižu nestvarni prizori koji se rijetko viđaju

Autor: N.K

Nakon prolaska kišne fronte nad predivnim krajolicima Paga, stanovnici i posjetitelji otoka svjedočili su nevjerojatnom prizoru koji je ostavio bez daha. Jadrolinijin trajekt Cres, usidren u trajektnom pristaništu Žigljen, iznenada je obasjan nježnim ljubičastim nijansama zalaska sunca, nakon prolaska kišne fronte, stvarajući prizor koji je izgledao kao da je iz nekog bajkovitog svijeta.

Nestvarni pejzaži koji su se pojavili nakon što je kišna fronta prošla nad Pagom ostavili su posjetitelje u čudu, a trajektno pristanište Žigljen postalo je poprište nebeskog spektakla koji se rijetko viđa. Fotografi su munjevitom brzinom uhvatili ove magične trenutke, bilježeći svjetlosnu igru koja se odbijala od površine mora, stvarajući nezaboravne pejzaže.

Ovi prirodni fenomeni podsjećaju nas na snagu i ljepotu prirode koja nas okružuje te nas pozivaju da se zaustavimo i uživamo u trenucima ljepote koji nas okružuju, čak i nakon prolaska kišnih oblaka.

Nestvarni prizori

Pogledajte spektakularne fotografije iz trajektnog pristaništa Žigljen.

Kako su najavljivali meteoservisi, obalu je danas zahvatila oborinska fronta koja je donijela velike količine afričkog pijeska. Zbog toga je nebo nad dijelovima Hrvatske bilo vrlo mutno.

Snažan potres uzdrmao Jadran, osjetili ga i Hrvati: ‘Ovo je zdrmalo jako, sve se treslo’




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.