Foto: Robert Fajt / CROPIX

Milanović se za Uskrs okomio na omiljene neprijatelje: ‘Patvorina političkih olupina’

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Zoran Milanović položio je vijenac i zapalio svijeću ispred Spomen obilježja Josipu Joviću na Plitvicama, povodom 33. godišnjice akcije “Plitvice” i pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića.

Nakon tog svečanog čina, predsjednik je dao izjavu za medije.

Na samom početku komentirao je upozorenje Ustavnog suda da ne smije sudjelovati u izbornom procesu.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

‘Vidite kako biram riječi’

Kaže kako je to smislila “patvorina političkih olupina”.

“Pridavat ću joj jednaku pozornost kao što je AP pridavao činjenicama koje je dobio od SOA-e o druženju Turudić-Mamić. Premijer je to dobio od mene, a činjenice je potpuno zanemario. Ovo je jedna protuustavna patvorina. Imamo premijera koji kad dobije nalaz službe u kojoj rade hrvatski patrioti o liku i djelu gospodina Turudića, to Plenkoviću ne znači apsolutno ništa. Turudić je motren u teškom prijestupu”, rekao je predsjednik.

“Tzv. upozorenje Ustavnog suda u mom emotivnom i političkom svijetu ima karakter ove bukve”, dodao je Milanović, a poništavanje izbora nazvao je državnim udarom.

On stoji iza mega pljačke! Zaveo naivnu Mirnesu pa je odbacio kao staru krpu: Doznalo se sve




Dodao je i da Ustavni sud može unijeti veliki nered u hrvatski prostor i može napraviti ono što Plenković već godinama radi, a to je sluđivanje.

“Ali to ćemo promijeniti jer rijeke pravde dolaze. Vidite kako biram riječi. Više ne govorim gangsteri nego političke olupine”, pohvalio se predsjednik.




Pohvalio se i da je on autor programa te da u potpunosti stoji iza njega. Potom je najavio veće plaće i mirovine pa još jednom žestoko prozvao aktualnu vlast da obmanjuje javnost i ništa ne radi.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.