photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Željka Markić u tri točke se brutalno obračunala s Plenkovićem i HDZ-om

Autor: dnevno.hr

Članica udruge 'U ime obitelji' u tri točke je iznijela svoje kritičko stajalište vezano uz odluku Andreja Plenkovića da njegova Vlada ratificira Istanbulsku Konvenciju

Željka Markić na svom Facebooku je komentirala trenutnu cjelokupnu situaciju vezanu uz ratificiranje Istanbulske Konvencije. Bez imalo suzdržavanja je kritizirala HDZ i prije svega, premijera Andreja Plenkovića.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Ova Plenkovićeva najava da će ratificirati Istanbulsku konvenciju – sukladno osobnim interesima i želji Milorada Pupovca te šefova SDP-.a i HNS-a te s njima povezanih udruga koje će dodatno povećati korištenje javnog novca – osim što Hrvatskoj nameće rodnu ideologiju i ideološki način vođenja politike razotkriva ključne probleme vezana uz način upravljanja Hrvatskom, a onda i HDZ:

1. da hrvatski građani koji nisu glasači ni SDP-a, ni HNS-a ni SDSS-a – nemaju svoje stvarne političke predstavnike

2. da HDZ-ov premijer potpuno ignorira analizu šteta i koristi, argumente za i protiv te umjesto argumentirane rasprave šalje omalovažavajuće i uvredljive poruke jednom dijelu hrvatskih građana. To što koristi uvrede i etiketiranje umjesto argumenata – dodatno još pojačava da se biračima koji su mu dali povjerenje da ih predstavlja obraća istim uvredama koje im već mjesecima, u odsustvu pravih argumenata, ne odgovarajući na konkretna pitanja, upućuju Sarnavka, Glasovac, Puh i dr.

3. da se HDZ-ov premijer ponaša u vezi sa Istanbulskom konvencijom jednako kao da je SDP-ov premijer

Bez obzira što mislite o dimnoj zavjesi nazvanoj Istanbulska konvencija – zar ovakvo sužavanje prostora demokracije i de facto vraćanje na jednoumlje i jednopartijsko upravljanje – nije zabrinjavajuće za svakog poštenog čovjeka koji u Hrvatskoj želi slobodu i demokraciju – kako za sebe, tako i za druge?”, upitala se Markić na svom Facebook profilu.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.