Telegram se hvali ekskluzivom koju je ‘prepisao’ od tjednika 7Dnevno: Najveću tajnu ustavne sutkinje te suca Turudića otkrili smo PRVI!

Autor: dnevno.hr

Detalje velike afere čitajte u specijalu 7Dnevno, ovoga puta tiskanom na čak stotinu stranica!

Ovih je dana objavljeno u  nekim medijima kako je premijer Zoran Milanović  naredio prisluškivanje sudaca Ustavnog suda, pa čak i  samu predsjednicu suda  Jasnu Omejec. Prema ovim  napisima, mjere bi trebale  trajati do 5. studenoga ove  godine, jer je Milanović uvjeren da će kroz prisluškivanje i praćenje definitivno ‘uhvatiti’ kompromitirajuću komunikaciju između nekih sudaca Ustavnog suda i čelnika Dinama Zdravka Mamić. Politički tjednik 7Dnevno koji je do sada beskompromisno otkrio već mnoge afere, uhvatio se i ogromnog kraka pravosudne koruptivne hobotnice u svojem specijalnom, 100. izdanju koji je na kioske stigao 30. listopada. U vrtlogu svega našla se ustavna sutkinja Slavica Banić koja je o mutnim poslovima ćaskala s gazdom Dinama, Zdravkom Mamićem.

Detalje velikog skandala u koji su upleteni suci, ali i Zdravko Mamić, o najvećoj tajni suca Turudića čitati možete u novom izdanju tjednika 7Dnevno, dok se istovremeno Telegram hvalisa ‘ekskluzinom’ objavom upravo te tematike! Dakako, 7Dnevno je veliko aferu zagrebao prvi te otvoreno istaknuo svaki otkriveni detalj vrtoglavog zapleta hrvatskog sudstva te upletenosti visokih osoba iz hrvatskog javnog života. Je li se Telegram poslužio našim informacijama, nije ni važno. Jasno je međutim da se zakašnjela informacija ne može kititi epitetom “ekskluzivna”, a dubina priče drugi je par rukava.

naslovnice

Detalje velike afere čitajte u specijalu 7Dnevno, ovoga puta tiskanom na čak stotinu stranica!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.