Photo: Patrik Macek/PIXSELL

SDP NIKAD LUĐI! Glasovac najavila ostavku ako Bernardić preuzme Klub

Autor: Dnevno.hr

U sjedištu SDP-a na Iblerovu trgu u 13h počeo je zajednički sastanak Predsjedništva i Kluba zastupnika stranke, na kojem bi se trebalo dogovoriti kako će Klub dalje funkcionirati pogotovo jer 2/3 zastupnika žele Bernardićevu ostavku, a potpredsjednik stranke Zlatko Komadina izjavio je uoči sastanka da Predsjedništvo stoji iza predsjednika SDP-a Davora Bernardića i neće pokretati njegov opoziv. Takav stav Komadine je suprotan onome što je govorio posljednjih dana.

TIJEK DOGAĐANJA

13:40

Sabina Glasovac najavila je ostavku na mjesto potpredsjednice Kluba zastupnika SDP-a, ako Davor Bernardić preuzme Klub.

13:15

Prema pisanju N1, Bernardić je kazao da ne namjerava odstupitit te da želi biti predsjednik Kluba SDP-a.

12:40




Peđa Grbin izjavio je za N1 kako od od sastanka očekuje “raspravu i pojašnjenja od onih koji danas traže odlazak Davora Bernardića s mjesta predsjednika SDP-a, a prije dva mjeseca su me uvjeravali da sam, kada sam tražio to isto, prekršio Statut stranke”.

“Očekujem danas od onoga koji traži raspisivanje unutarstranačkih izbora da mi objasni zbog čega je predložio moju suspenziju kada sam to tražio prije dva mjeseca”, Grbin nije štedio Bernardiće i natpise kako on neće dati ostavku već bi radije izbore, dodavši da je “sve ovo što danas gledamo pretvaranje SDP-a u Cirkus Montyja Pythona”.

12:20




“Danas po meni ne treba očekivati ništa povijesno. Bit će sastanak, očekujem, da se malo našalim, hiperventilaciju, nismo se dugo vidjeli mnogi s mnogima. Očekujem odgovorno ponašanje u interesu stranke, razumijevanje situacije i zajedničko nalaženje rješenja za budućnost”, rekao je Zlatko Komadina za N1.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.