Photo: Robert Anic/PIXSELL

PUCNJAVA U VUKOMERCU: ‘Spremni smo otići iz Zagreba ako dobijemo kuću u Splitu’

Autor: Dnevno.hr

Hazba Zahirović, članica jedne od obitelji iz Vukomerca čiji je sukob kulminirao pucnjavom ispred osnovne škole, preko medija ponudila je riječi isprike i ustvrdila kako bi mogli otići  “ako im se u Splitu pronađe identičan prostor u kojem bi živjeli”, piše Slobodna Dalmacija

“Mnogima već dulje smetamo, ali mi smo vlasnici ove kuće i vezani smo za Zagreb. No, spremni smo otići ako možemo dobiti drugu kuću u Splitu, gdje mi živi brat. Ovakav suživot više nema smisla jer je mržnja izmakla kontroli”, poručila je ona.

Međutim, u Splitu nisu nimalo zadovoljni time jer s članovima te obitelji mnogi već duže vremena imaju ozbiljnih problema. Naime, Antonio Zahirović vodio je ilegalni hostel “Ana” u splitskoj Dubrovačkoj ulici, gdje je u kolovozu metalnom šipkom brutalno pretučena Britanka Laura Denmar.

“‘Rekli su nam da u drugom hostelu moramo pokupiti ključeve i onda otići u stan. Kad smo stigli, odmah nam je bilo jasno da to nije potpuno legalno. Imali su 30 kreveta i samo jednu kupaonicu, a nitko ništa nije kontrolirao. Nismo imali gdje drugdje spavati, a već smo platili, pa smo odlučili ostati”, rekla je tada Denmar.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.