Ivo Cagalj/PIXSELL

PREMIJERU ZABIO ‘NOŽ U LEĐA’: Hasanbegović otkrio što sve Plenković osobno dobiva ratifikacijom!

Autor: S.V.

Zlatko Hasanbegović otkriva namjere premijera za kojeg tvrdi da će ratifikacijom pokušati 'jednim udarcem ubiti tri muhe'

Kao da nije dosta podjela u hrvatskom narodu, u posljednja dva tjedna svjedočimo o još jednoj koja je dodatno produbila jaz različitosti. Riječ je o najavi ratifikacije Istanbulske konvencije koju je premijer Andrej Plenković odlučio požuriti, a što je izazvalo brojne kritike njegovih kolega.

Jedan od njih je Zlatko Hasanbegović koji otkriva namjere premijera za kojeg tvrdi da će ratifikacijom pokušati „jednim udarcem ubiti tri muhe”:

„Prvo, Plenković ide u ratifikaciju jer vjeruje u Istanbulsku konvenciju, a to od njega traže i njegovi tutori iz Bruxellesa”, kazao je Hasanbegović za Večernji list.

„Drugo, po njegovom naputku dio HDZ-a glasat će protiv ratifikacije te konvencije kako bi se na van zadržao privid da je HDZ, tobože, demokršćanska stranka”, mišljenja je Zlatko Hasanbegović dok je kao treći razlog naveo kako „glasanjem o ratifikaciji te konvencije Plenković želi izazvati raskol u Mostu jer svi zastupnici te stranke nemaju jedinstven stav o Istanbulskoj”.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.