Screenshot

LOŠO OTKRIO OTKUD DOLAZE NAPADI NA ŠKORU! ‘Kriv je vučji čopor iz Generalskog zbora’

Autor: S.V.

Admiral Davor Domazet Lošo otvoreno je u “Bujici” kao budućeg predsjednika favorizirao Miroslava Škoru kojem daje bezrezervnu podršku:

Škoro će pobijediti!

“Kada sam vidio nastupni govor Miroslava Škore, ostao sam ugodno iznenađen. Sam sebi sam rekao Bogu hvala, on će pobijediti!”, izjavio je Lošo, koji kaže da se čuo sa Škorom i rekao mu da na njega može računati.

“Nekoliko je ključnih poruka Škorina obraćanja naciji koje su mi se svidjele. Prva je savez s narodom, zbog toga će ga najviše napasti jer su otuđene političke elite nakon 2000. prekinule savez s narodom. Oni imaju legalitet, ali nemaju legitimitet. Najavom saveza s narodom, Miroslav Škoro vraća nadu da se Hrvatskoj može vratiti suverenitet, koji je od odlaska Tuđmana neprekidno nagrizan. Tuđman je stvorio državu, a Miroslav Škoro joj treba vratiti suverenost”, ustvrdio je admiral.

“Drugo bitno što je Škoro uočio, da u Hrvatskoj ne funkcioniraju institucije. Smiješno je da se ne zna što predsjednik treba raditi. Iz te podvojenosti oko uloge predsjednika i vlade poroizlazi da država uopće ne funkcionira kako treba… U Hrvatskoj su blokirane sve stvaralačke snage, a Miroslav Škoro je ponudio njihovu deblokadu… I treće što mi se svidjelo kod Škore – on se obraća Bogu. Nama Hrvatima želi se uništiti katolički identitet, a općenito Europi – kršćanski”, rekao je, a komentirajući Rojsovu podršku Kolindi Grabar-Kitarović koju Domazet smatra “potpunim promašajem”, osvrnuo se na Generalski zbor:

Napada ga vučji čopor!

“Škoru napada vučji čopor! Ja više nisam član Generalskog zbora i dragovoljno sam ga napustio, iako sam jedan od njegovih utemeljitelja. Nekoliko njih uzurpiralo je tu udrugu. Pojavila se jedna skupina koja se stavila u funkciju vlasti. Neki od njih imaju materijalne interese i Generalski zbor su pretvorili u polaganje cvijeća i paljenje svijeća… Kada je god trebalo reagirati oko ključnih nacionalnih pitanja, poput recimo, Istanbulske konvencije – njih nema. Ni kada je prihvaćan Marakeški sporazum – njih nema. No, kada treba napasti dr. Škoru – eto njih! I još koriste riječi koje nisu primjerene za jednog generala. Zato ih dobronamjerno molim – nemojte se svrstati u jedan od vučjih čopora”, poentirao je.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.