Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Domovinski pokret ima novi nadimak za Pupovca: Prokazali Plenkovića i žetončiće

Autor: Dnevno.hr

Domovinski pokret podružnice Zagrebačke županije, u vezi s događanjima u Skupštini Zagrebačke županije, izvještava javnost kako, suprotno željama i pozivima HDZ-a, neće sudjelovati u ”spašavanju” vlasti u Zagrebačkoj županiji. Podsjećaju javnost, a posebno vodstvo i članove HDZ-a, ”poštene HDZ-ovce”, da je 2021. HDZ vlast u Zagrebačkoj županiji sastavio s vijećnicima izabranim na koalicijskoj listi SDP-a, istim onima koji su sada otkazali suradnju sadašnjoj županijskoj vlasti, na čelu s HDZ-ovim Matom Čičkom.

“Sama ideja i pokušaj da, nakon svega, pokušaju trgovati s nama, Domovinskim pokretom kao s drugima, svima onima čiju podršku kupuju dijeljenjem javnog novca, korupcijom i pljačkanjem svih hrvatskih građana, predstavlja drski bezobrazluk i čin potpunog nerazumijevanja toga tko je i što to radi Domovinski pokret”, navode u objavi na Facebooku.

Kažu da ponude, kojima su izloženi proteklih dana, ponude koje se “ne mogu odbiti” kao i interesne licitacije onih koji žele zadržati vlast, predstavljaju sve ono protiv čega se zalažu. “Domovinski pokret nije tu da bi vladao nego služio. Mi nismo i nećemo nikada biti žetoni i dizači ruku Plenkovićevom HDZ-u, niti ćemo, kao Plenković i njegovi žetončići, prodavati ono što nije i ne smije biti na prodaju. Kada je o HDZ-u riječ, opet ponavljamo da stojimo nasuprot Andreju Plenkoviću i dijelovima njegova korumpiranog, sluganskog HDZ-a”.

Pupovca prozvali Milodar

Nadalje navode kako opetovano ponavljaju ono što Plenković i njegovi poslušnici, u HDZ-u i van njega, nikako ne žele čuti – suradnja je moguća samo s poštenim dijelovima HDZ-a. “To je odavno jasno Andreju Plenkoviću i zato koristi svaku priliku da napada Domovinski pokret. Politika Andreja Plenkovića prema DP-u ima svoj kontinuitet i u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije gdje je mjesto dopredsjednika Skupštine umjesto DP-u, Plenkovićev HDZ dao upravo SDP-ovoj listi! Od Plenkovića i njegovog glavnog koalicijskog partnera, Milorada (Milodara) Pupovca ništa se drugo nije moglo i ne može ni očekivati”, smatraju iz Domovinskog pokreta.

“Domovinski pokret je iz svih navedenih razloga protiv trgovačke koalicije Milorada i Andreja stoga ćemo mi, zajedno s Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim građanima, političkim strankama i snagama koji žele zaustaviti korupciju i daljnje uništavanje jedine nam Domovine, osigurati podršku novoj, istinski poštenoj, hrvatskoj Vladi, antikorupcijskoj i antisluganskoj Vladi koja će slušati Hrvatice i Hrvate, a ne one koje Plenković sluša i one za koje Plenković uistinu radi”, zaključuju.

Hrvatska vojska će sada biti strah i trepet: Anušić pokazao kakva je zvijer stigla







Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.