Foto: Davor Pongracic / CROPIX/Ilustracija

PUCNJAVA U ZAGREBU! Na Sveticama se sukobilo nekoliko muškaraca, jednom propucane obje noge

Autor: I.G.

Nešto prije 12 sati počela se širiti vijest kako je netko propucao čovjeka nedaleko od zgrade ministarstva obrazovanja na Donjim Sveticama u Zagrebu.

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Neslužbeno se doznaje kako je dojava stigla oko 11.20 sati. Sukobilo se nekoliko muškaraca od kojih je jedan propucan. Policija poručuje kako raspolaže informacijama o počiniteljima i za istima se intenzivno traga.

“Imamo informacije o osobama koje se dovode u vezu s ovime i za njima intenzivno tragamo”, rekli su u policiji.

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Kako se neslužbeno doznaje, ranjena osoba nije u životnoj opasnosti. Radi se o 46-godišnjaku koji je dovezen u bolnicu Merkur i propucane su mu obje noge.

Neslužbeno, radilo se o svojevrsnoj “sačekuši”.

U popodnevnim satima oglasili su se iz policije s nekim detaljima oko uhićenja.

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

U policiji ističu da događaj nije povezan s pljačkom Fine koja se dogodila nešto ranije u obližnjoj Ulici grada Gospića.




Policijska uprava zagrebačka (PUZ) poručila je da se dvije osobe povezane s pucnjavom nalaze pod nadzorom policije.

“Danas, 7. prosinca oko 11.20 sati u Zagrebu, Donje Svetice, prema do sada prikupljenim informacijama, tada nepoznati počinitelji ispalili su nekoliko hitaca prema muškarcu i pri tome ga ozlijedili u predjelu stopala. Policijski službenici odmah su stigli na mjesto događaja te započeli s intenzivnim mjerama traganja za počiniteljima.

Na području Vrbovca, u manje od sat vremena policija je uhitila dvojicu muškaraca koji se dovode u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela. Dvadesetak minuta od toga, uhićena su i preostala dvojica muškaraca, jedan također na području Vrbovca, a drugi na području Peščenice, koji se također, dovode u svezu s navedenim događajem.




Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku”, poručili su iz policije.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.