Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

‘ČESTITAM I SRETNO ANJA, MIRAN SAM!’ Šimpraga preuzela dužnost: ‘Radio sam sa srcem i davao sebe, ostaje žal za projektima koje nisam dovršio’

Autor: N.K

Bivši potpredsjednik Vlade Boris Milošević predao je dužnost svojoj nasljednici Anji Šimpragi, koju je tijekom dana u petak potvrdio i Sabor.

“Hvala svima s kojima sam surađivao i susretao se u ove dvije godine mandata u Vladi Republike Hrvatske.

Bilo je to kratko, ali dinamično razdoblje prepuno izazova, dobre suradnje i traženja rješenja s kolegama, strankama, partnerima.

Posebno nakon potresa na Baniji. Radio sam sa srcem i davao sebe, ostaje žal za projektima koje nisam dovršio, ali dobar dio sam utabao za budućnost.

Miran sam jer drugu dionicu puta preuzima osoba za koju dobro poznajem i znam da će dobro i odgovorno raditi posao potpredsjednice Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava.

Čestitam Anja i sretno”, napisao je Milošević u emotivnoj objavi na Facebooku.




Podsjetimo, Milošević odlaze iz Vlade nakon što se našao usred afere koju istražuje DORH.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.