Turist uslikao čudovište: Izgleda da fotografije nisu lažne! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Isprepadani turist u Huairouu je snimio fotografije te tvrdio se susreo s "čudovištem" za vrijeme kampiranja u divljini.

Proteklih su se dana društvenim mrežama proširile neobične fotografije koje prikazuju “čudovište” u šumama u okolici Pekinga. I dok je većina korisnika bila uvjerena kako je riječ o lažnjacima, ispostavilo se da fotografije nisu lažirane, piše Independent
Naime, na fotografijama se može vidjeti biće koje neodoljivo podsjeća na Golluma iz “Gospodara prstenova”.

Isprepadani turist u Huairouu je snimio fotografije te tvrdio se susreo s “čudovištem” za vrijeme kampiranja u divljini.

Na društvenim mrežama je pisao: “Hodao sam tražeći mjesto na kojem se mogu popišati i odjednom sam vidio čudovište. Snimio sam nekoliko fotografija, ali sad me prestravljuje moja tadašnja hrabrost”.

Naime, dok su se fotografije munjevito nastavile širiti oglasio se i krivac za ovu pomutnju. 
Jedan je komentator izjavio kako on zna što stoji iza čudovišta. On tvrdi da je upravo on prerušen za ulogu u filmu, na fotografijama.

Komentator je naveo:”Preko vikenda prijatelji i ja popeli smo se u planine da bismo snimili mali SF film. Pojavio se neki čovjek koji me uslikao i pobjegao”. 




Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.