Giliver image

Ubijen navijač u Francuskoj, navijačko nasilje ne prestaje

Autor: Dnevno GIŠ

Navijačko nasilje postaje sve veći problem u Europi, ne prođe niti jedno kolo domaćeg ili Euro natjecanja, a da ne svjedočimo prizorima tučnjava, paleža, ali i na žalost ljudskim žrtvama.

Francuski prvoligaš Nantes objavio je kako je njihov navijač ubijen u subotu tijekom sukoba s navijačima Nice, prije njihove utakmice u Ligue 1.

Nantes je objavio da je jedan od njihovih navijača više puta proboden tijekom sukoba, a liječnici su mu pokušali pomoći, no nisu uspjeli i nesretni muškarac je preminuo od zadobivenih 0zljeda.




Član zloglasnih Ultrasa

Francuski sportski list L’Equipe piše da je ubijeni bio član Brigade Loire, Nantesove zloglasne navijačke skupine koja okuplja najžešće navijače tog francuskog kluba .

Kako navode iz Nantesa ubijeni navijač imao 31 godinu te je proboden s leđa, dok je francuska policija pokrenula istragu, koja je još u tijeku.




Što se nogometa tiče, Nantes je do pobjede nad Nicom došao golom Florenta Molleta u 25. minuti susreta. Nica je trenutno druga u Ligue 1 s 29 bodova, dok je Nantes na osmom mjestu, a prvi je PSG s bodom i utakmicom manje od Nice.

Čudesni Hrvat probija se težim putem: S Mamićem zaratio, neki ga vide kao pravi izbor za Vatrene

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.