Guliver image

Teške optužbe na račun zvijezde Napolija: ‘Poslao je policiju da pretuče moju ženu’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Jedan od najboljih napadača današnjice, Victor Osimhen, optužen je od stane svog šogora Osita Okolo da je poslao policiju da pretuče njegovu suprugu.

Okolo je na Twitteru optužio Napolijevog napadača za zlostavljanje vlastite sestre. Navodno je između njih došlo do raskola zbog neriješenih financijskih računa kada je Osimhen prelazio iz Lillea u Napoli.

Šogor od Nigerijca traži iznos od 400 tisuća eura. Na bivšem Twitteru poslao je podosta zastrašujuću poruku u kojem je sjajnog napadača Napolija optužio za broje stvari.

Sukob

“Ti si zao, Victore Osimhenu. Sve što sam tražio je da mi platiš proviziju koju sam zaslužio. Umjesto toga, poslao si policiju da pretuče i zlostavlja moju ženu, a tvoju sestru koja je završila na nigerijskim ulicama. Platit ćeš za ovo.”

 

Italija je pomalo šokirana “ratom” u obitelji Osimhen, koji se otvoreno vodi na društvenim mrežama.  Osimhen trenutno ima i drugih briga na pameti. Tijekom prijateljske utakmice Saudijske Arabije i Nigerije (2:2) odigrane u petak, centarfor je napustio igru u 59. minuti zbog ozljede.

Karijeru je počeo u Wolfsburgu da bi pravu kvalitetu pokazao u dresu Lillea, a Napoli je za njega srušio klupski rekord i doveo ga za 70 milijuna eura što je tada bio rekord za nekog Afrikanca.




Hrvatska reprezentacija trenutno ima ogroman problem za koji su uglavnom krivi Modrić i Dalić

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.