Screenshot: Instagram

Tenisač prekinuo s Hrvaticom, a pala je i najnovija: ‘Ona je vrag u tijelu žene’

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Ljubavna veza između talijanskog tenisača Mattea Berrettinija (27) i atraktivne televizijske voditeljice Melisse Satte (38) punila je medijske stupce i izazivala veliku pozornost.

Talijanski, ali i svjetski mediji s velikim su zanimanjem pratili svaki njihov pokret otkako su u siječnju 2023. godine javno obznanili svoju ljubav.
Sada je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj. Navodno je razlog činjenica što je 11 godina starija Satta željela brak i djecu, što je za tenisača bilo previše.

“Melissa i ja više nismo zajedno. Imali smo divnu vezu, i dalje se međusobno jako poštujemo, što je dovoljno. Ne želim više pričati o svom privatnom životu”, kratko je komentirao Berrettini, bivši šesti tenisač svijeta, a trenutno tek 129. igrač na ATP ljestvici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)




Slaba na sportaše

Mnogi su Berrettinijevi navijači za sunovrat karijere i pad i renkingu talijanskog tenisača okrivili upravo Sattu. “Ona je kriva zbog toga što mu ne ide. Ona je vrag u ženskom tijelu, iscrpljuje ga seksom”, bili su neki od brojnih komentara nakon Berrettinijevog prošlogodišnjeg ispadanja iz Wimbledona, turnira na kojem je 2021. godine igrao u finalu.

Berrettini je inale između 2019. i 2022. godine bio u ljubavnoj vezi s Ajlom Tomljanović, rođenom Zagrepčankom koja je prešla pod australsku zastavu, dok je Satta poznata po tome što je slaba na sportaše.

Između 2006. i 2011. godine Satta je tako bila u ljubavnoj vezi s bivšim nogometašem Christianom Vierijem, spominjala se i kratkotrajna avantura s Kobeom Bryantom, a ubrzo nakon raskida s Vierijem započela je vezu i s Gancem Kevinom-Princeom Boatengom, također nogometašem s kojim je bila i u braku.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)

Stjepan je drmao Hrvatskom: ‘Ma koga si ti to ubio Vidoševiću, ako si branitelj dragovoljac?’

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.