Foto: GuliverImage/AP Photo/Alastair Grant

Messi sa suprugom i sinovima poslao poruku, pričalo se o njegovoj nevjeri

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Protekli vikend je za Lionela Messija i njegove najbliže donio malo uživanja u posjetu Disney World Resortu na američkoj Floridi, a taj posjet dogodio se u danima dok se u Brazilu o Messiju piše i govori s prozivanjem da je bio nevjeran supruzi Antoneli.

Nakon toga, došli su slika i poruka koji nude drugačiju sliku, onu o tome da je obitelj i dalje skupa. S poznatim parom bila su i njihova djeca, sinovi Thiago, Mateo i Ciro, u danima u kojima su u Brazilu oko legendarnog Argentinca podignuli ‘buru’.

Zajednički izlazak mogao bi poslužiti da se ta neugodna priča za Messija primiri.

Messi i njegov privatni život našli su se u fokusu zbog druge žene, novinarke Sofi Martinez.




Brazilci su ‘razvukli” priču da između velikog argentinskog igrača i novinarke postoji nešto više od profesionalnog odnosa, što je sa sobom povuklo i pitanje je li Messijev brak u krizi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Sofi Martinez Mateos (@sofimmartinez)

Obiteljsko druženje sa suprugom i djecom moglo bi poslužiti da se glasovi o krizi u braku primire nakon što su u Brazilu dosta oštro ‘navalili’ na Messija.

Hrvatska putuje na Euro, pala Armenija: Zaboravljeni napadač spasio Vatrene

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.