screenshot/ Facebook

Preminuo mladi nogometaš: ‘Ma ne, ne možeš umrijeti sa 18 godina! Uvijek ćeš biti s nama’

Autor: Ivan Lukač

Preminuo je  18-godišnji nogometaš omladinskog pogona Livorna, Anwar Megbli koji je od jučer ujutro nakon prometne nesreće bio hospitaliziran u bolnici Cisanello u Pisi.

Mladog nogometaša, glasio je za najvećeg talenta kluba, u nedjelju ujutro oko 5:30 udario je automobil dok je vozio svoj moped s prijateljem, koji je također u teškom stanju hospitaliziran u bolnici u Livornu.

Putovali su do Aurelia kod Donoratica (Livorno). Dvojicu dječaka stražnjim je dijelom udario automobil kojim je upravljao 30-godišnjak, a od silovitog udara završili su na cesti.

Tragedija

Sućut je klub izrazio vrlo brzo nakon što su doktori proglasili smrt. Utvrdili su da pored svih teških povreda ona vezana uz glavu i mozak na kraju bila presudna.

“Ne, ne možete umrijeti s 18 godina. Danas nakon tragične nesreće koja se dogodila između San Vincenza i Donoratica u noći između subote i nedjelje, Anwar Megbli, napadač rođen 2005. nacionalnog Junioresa sportskog saveza Livorno 1915, poginuo je.

Prošle sezone bio je promoviran u prvu momčad. Cijelo društvo izražava najdublju sućut obitelji u ovom trenutku duboke boli. Pozdrav šampione. Uvijek ćeš biti s nama” poručili su iz kluba.




Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.