Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

POJAČANJE ZA HRVATSKU: Dalić s novim adutom, stigao povratnik među Vatrene

Autor: I.K.

U završnici priprema za Europsko prvenstvo na kojem će Hrvatska prvu utakmicu igrati u nedjelju protiv Engleske, s reprezentacijom je u Rovinju i Ivica Olić, koji će provesti posljednju fazu pripremnog razdoblja s ostatkom stručnog stožera Zlatka Dalića.

Olić je dobio dozvolu moskovskog CSKA, kluba u kojem je trener, a nakon tog zelenog svjetla sada je barem privremeno ponovno s momčadi s kojom je radio kao član stručnog stožera prije odlaska u Moskvu.

S obzirom na klupske obveze, najavljeno je da će se nekadašnji hrvatski reprezentativni napadač ubrzo vratiti u Moskvu.

Nema puno vremena

Olić bi s Hrvatskom trebao ostati do utakmice protiv Engleza na londonskom Wembleyju. Podsjetimo, Vatreni se za taj susret pripremaju u Rovinju koji će im biti baza za trening za vrijeme Eura nakon što je  nedugo uoči prvog kruga natjecanja otpao kamp u Škotskoj zbog restrikcija uzrokovanih koronavirusom.

Donedavno u stručnom stožeru, prije nego je u ožujku došao na klupu CSKA, Olić je s ostatkom ekipe koju dobro poznaje u ponedjeljak bio na treningu na rovinjskom terenu.

 




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.