Photo: Profimedia

POIGRALI SE KOD KUĆE: Vatreni u hrvatskom dvoboju slavio skok na vrh

Autor: Hina/Ivor Krapac

Bešiktaš je u 17. kolu turskog prvenstva proslavio glatku pobjedu nad Rizesporom u dvoboju s jakim hrvatskim snagama na obje strane. Završilo je sa 6:0 za veliki klub iz Istanbula u čijem je dresu Domagoj Vida odigrao cijelu utakmicu u obrani.

Na drugoj strani, Rizespor je sa Stjepanom Tomasom na klupi doživio vrlo uvjerljivi poraz u susretu u kojem je do 86. minute na terenu bio Dario Melnjak, još jedan hrvatski reprezentativac.

Glavni junak Bešiktaševe pobjede bio je Kanađanin Cyle Larin, a po jedan gol imali su Oguzhan Ozyakup i Ajdin Hasić, 19-godišnji krilni igrač iz BiH.

Bešiktaš je sada na prvom mjestu, ima 34 boda, jedan više uz utakmicu više od drugog Alanyaspora. Rizespor je ostao na 11. mjestu sa 20 bodova.

Autor:Hina/Ivor Krapac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.