Screenshot: Twitter

Pogledajte majstoriju Luke Modrića kojoj se dive navijači: ‘Luka je nezamjenjiv’

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Luka Modrić nastavlja oduševljavati ljubitelje nogometa diljem svijeta. Iza Real Madrida je uvjerljiva 3:0 pobjeda na gostovanju kod Cadiza u sklopu 14. kola španjolske La Lige, a kapetan Vatrenih je Brazilcu Rodrygu asistirao za drugi gol na utakmici, prije nego li je zbog ozljede bedrenog mišića zamijenjen.

Osim same asistencije za drugi gol na društvenim mrežama popularan je jedan drugi Modrićev potez iz prvog poluvremena spomenutog susreta. Tada sde Modrić, kako se činilo, našao u bezizlaznoj situaciji okružen dvojicom protivnika, ali ih se uspio otarasiti.

Jednom je gurnuo loptu kroz noge, a potom milimetarski točnom dugom loptom pronašao Rodryga.

Hvalospjevi navijača

“Čovjek je nezamjenjiv…GOAT…kakav potez…Luka je genij…na njemu se ne vide godine…ovo je razlika između njega i igrača poput Brune Fernandesa“, samo su neki od navijačkih komentara na majstoriju kapetana Vatrenih.




Modrić je inače pri izlasku iz igre dobio ovacije navijača Cadiza.

Hrvatska se mora pomiriti da Vatreni imaju baš jedan veliki limit




Potez koji dovoljno govori o veličini i utjecaju hrvatskog maestra koji bi zbog ranije spomenute ozljede trebao propustiti sutrašnji ogled Lige prvaka protiv Napolija.

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.