Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pogledajte golove napadača (20) za kojeg se borio Dalić, ma on je budućnost Vatrenih

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Sjajne vijesti iz dijaspore, briljira Hrvat rođen u Hamburgu, tko zna, možda je on baš rješenje za Dalićeve brige. Opet zabija taj za kojeg se borio hrvatski izbornik…

Jasno, nije on neka novost, pisali smo o napadaču Karlsruhera Igoru Matanoviću koji je ove sezone do nedjelje postigao osam golova u 2. Bundesligi, a sada je dodao još dva i stigao do brojke 10.

U 24. kolu drugog razreda njemačkog prvenstva protiv Greuther Fürtha, Hrvat rođen u Hamburgu načeo je goste u 42. minuti sjajnim pogotkom glavom.

U sjajnoj formi

Drugi se put upisao u strijelce u 78. minuti, a taj je zgoditak bio još efektniji jer je nanizao nekolicinu suparničkih igrača i potom smireno poentirao.

Šest minuta kasnije zamijenio ga je Fabian Schleusener koji je nastavio njegovim stopama – postigao je dva gola (u 86. i 90.) pa je Karslruher s 4:0 upisao nova tri boda za 10. mjesto na tablici.

Kad bi to bilo u prvoj, a ne drugoj Bundesligi ne bi čudilo da ga izbornik brzo priključi kadru A vrste, ovako ga tek čeka pravo dokazivanje je li kvaliteta kakva treba Vatrenima. NJEGOVE GOLOVE POGLEDAJTE – OVDJE




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.