screenshot/ Instagram

Perišićev komentar zapalio vatru, navijači Hajduka priželjkuju nemogući scenarij

Autor: K.I.

Proteklog vikenda Ivan Perišić zabio je svoj premijerni gol za Hajduk u remiju splitskog kluba s Istrom 1961 u Puli. U 42. minuti odapeo je sjajnu volejčinu koja je završila u mrežu Istre, a kasnije se oglasio i na društvenim mrežama porukom: “Ovaj gol ipak znači malo više.”

A ispod njegove objave stigle su mu i brojne pohvale, kako od samih navijača, tako i od poznatih nogometnih imena. “Doktore”, napisao je Edin Džeko, aktualni član Fenerbahčea i Perišićev veliki prijatelj Edin Džeko, koji je uz komentar objavio i emotikon vatre.

Isti mu je emotikon ostavio i nekadašnji ljubibac navijača Hajduka Senijad Ibričić, a oglasili su se i Ivanovi bivši suigrači iz redova milanskog Intera Joao Mario i Radja Nainggolan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444)




Brojne reakcije

“Kakav gol, brate”, napisao je Mario, dok je Nainggolan kratko poručio: “Vratio se.” A uistinu, Perišićev gol sjajna je vijest kako za Hajduk, tako i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj. U Puli je prvi put od povratka u Hajduk zaigrao za ‘Bijele’ od prve minute po oporavku od teške ozljede križnih ligamenata koljena i odmah se upisao među strijelce.

“Ostani Perijaaa…Povedi nas sljedeće sezone po titulu…Naš najbolji reprezentativac već godinama, jednako dobar u napadu i obrani, klasa…nemoj sine nikud ići..ostani Ivane i uvedi reda u svlačionici, budi svima zvijezda vodilja, jedino tako možemo uspjeti”, samo su neke od navijačkih poruka koje su osvanule nakon Perišićevog gola.

A neki navijači Hajduka komentirali su i Džekinu reakciju na Perišićev gol. Odmah su počeli sanjati dolazak BiH reprezentativca na Poljud. “Edine jarane dolazi na more…Pridruži se doktoru, čekamo te”…Vrime je jarane…Dođi nam i ti Edine, ima još vatre u tebi”, samo su neki od navijačkih komentara. “Nas se povezuje zbog prijateljstva. Osim toga, Edin je često u Dalmaciji, pa ga navijači često sretnu i zovu. Ja, iskreno, i kao navijač, ali i njegov prijatelj, volio bih da zaigra za naš Hajduk”, pričao je Ibričić o Džeki prije dvije godine. Džekin dolazak na Poljud ne čini se kao realan scenarij, ali nada umire posljednja…




Evo što je Dinamo ponudio Mamićevoj ‘tajnici’, procurila cifra s kojom je pokušavaju ‘slomiti’

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.