AP Photo/Jose Breton/Gulliver Image

Objavio kad će Real odrediti budućnost Luke Modrića, više nema natrag

Autor: K.I.

Nogometaši Real Madrida sinoć su na svom Santiago Bernabeuu pobijedili Alaves u utakmici 36. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Za ‘Kraljeve’ su zabili Jude Bellingham (10′), Vinicius Junior (27′ i 70′), Fede Valverde (45+1′) i Arda Güler (81′). Luka Modrić nije ulazio u igru, ali usprkos tome s tribina se orila pjesma: ‘Modriću ostani!’

A pitanje budućnosti Luke Modrića tema koja se provlači kroz španjolske medije praktički na svakodnevnoj razini. Tako je nakon utakmice pitanje o budućnosti kapetana hrvatske reprezentacije u Realu dočekalo i trenera ‘Kraljeva’ Carla Ancelottija.

“Modrić i Kroos? Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka”, rekao je Ancelotti upitan o budućnosti Hrvata i Nijemca kojem također koncem lipnja istječe ugovor s Realom.




Za Modrića nema dileme

A spomenuta utakmica finala Lige prvaka igra se 1. lipnja na Wembleyju i u njoj će Real odmjeriti snage protiv Borussije Dortmund. Real je u lovu na svoj 15. naslov u Ligi prvaka, a Modrić na svoj šesti.

Ranije smo pisali kako je španjolski As pisao da je Modrić već ranije donio odluku o nastavku karijere i da za njega nema nikakve dileme. “Što se tiče Modrića i Reala, igrač je odlučio. Njegova ‘dvojba’ je ‘da ili da’. On 100 posto želi ostati u Realu. Toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, a novac mu ni najmanje nije bitan. Toliko je sretan u klubu i Madridu. Sada sve ovisi o Realu”, napisao je As.

Dakle, odluka je prema svemu sudeći na Realu, želi li ponuditi novi ugovor igraču na ulasku u 39. godinu života, klupskom rekorderu s 25 osvojenih trofeja i čovjeku koji na svakom koraku naglašava svoju ljubav prema Madridu i Realu. Tek ako mu Real ne ponudi ugovor, tada opcije sa Saudijskom Arabijom, Amerikom ili nekim drugim europskim velikanom postaju aktualne.




Pogledajte što je Gvardiol napravio trojici na terenu: ‘Trebao bi vrijediti 200 milijuna eura’

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.