Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Objava o Ivanu Perišiću veliki je hit, pogledalo ju je više od dva milijuna ljudi

Autor: K.I.

Ivan Perišić opet zabija. Sjajni hrvatski nogometni reprezentativac zabio je u nedjelju svoj prvi gol za Hajduk otkako se prošle zime vratio u splitski klub. Nije bilo dovoljno za slavlje i Hajduk je remizirao u Puli protiv Istre odigravši 1:1.

A za Perišića je to bio prvi gol u nacionalnom prvenstvu nakon više od godine dana. Prethodno je zadnji put zabio 18. ožujka 2023. godine u remiju Tottenhama i Southamptona 3:3. U spomenutoj je utakmici tresao mrežu za 3:1 vodstvo ‘Spursa’.

A njegov gol Istri nije promaknuo niti slavnog talijanskom novinaru Fabriziju Romanu, koji slovi kao jedan od najvećih svjetskih stručnjaka za transfere.

Spreman za Euro

“Ivan Perišić, ponovno zabija nakon ozljede ligamenata koljena, danas je zabio za Hajduk Split i sada je spreman za Euro 2024. s Hrvatskom”, napisao je Romano u objavi na društvenoj mreži X koju je vidjelo čak dva milijuna ljudi.




Perišić se dugo oporavljao od teške ozljede križnih ligamenata koljena, a Hajduk mu i dalje dozira minutažu te tek treba odigrati svih 90 minuta. A golčina iz voleja mnoge je podsjetila na njegove najbolje dane i činjenicu da u bilo kojem trenutku može biti igrač prevage na terenu.

Za Vatrene Perišić nije zaigrao od 11. rujna prošle godine, a ukoliko zaigra na Euru u Njemačkoj bit će mu to četvrti nastup na kontinentalnoj smotri. Trenutno je na učinku od 33 gola u 129 nastupa, što ga čini drugim najboljim strijelcem u povijesti Vatrenih uz Marija Mandžukića. S Vatrenima je Perišić osvojio svjetsko srebro i broncu.

Navijači su zazivali ostanak Luke Modrića, ali mnogi su već zaboravili što mu je Real napravio




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.